Opinie

Opinie

Opinie widzów

 

Witam serdecznie:)
Pragne pogratulowac swietnego spektaklu!!!!
Wczoraj wraz z mezem wybralismy sie do WEjherowskiego Centrum Kultury na Dwie Polowki Pomaranczy.
Usmialam sie do lez, wiem ze nie tylko ja, widzialam jeszcze innych ocierajacych lzy ze smiechu 😀
Swietna gra aktorow, operowanie swiatlem, muzyka, swietna sceneria.
Az wstyd sie przyznac, ze majac aktualnie 25lat w koncu od czasu liceum wybralam sie do teatru.
To byl moj prezent dla swiezo upieczonego meza urodzinowy.
Musze przyznac ze przedpremiera ktora widzialam w Internecie wcale mnie nie zachecila ale postanowilam zaryzykowac i jestem bardzo mile zaskoczona.
Fiolmy kinowe gdy sa reklamowane zwykle w reklamie zaqwieraja najsmieniejsze momenty a reszta jest przyslowiowa kicha, a tu zupelnie odwrotnie!!! i to jest mile!!!cale dwie godziny byly wielka przyjemnoscia spedzona w Panskim towarzystwie!!!

Pozdrowienia dla calej ekipy!!!!!!!!!

Agata i Mariusz Pasternak 🙂

Warto iść. Rewelacyjna gra aktorów i miło popatrzeć. Super sztuka!

8 stycznia 2012 at 19:23

Najlepszy spektakl jaki widziałem. Gorąco polecam !!!!!!!!!!!!!!!

11 stycznia 2012 at 22:58Karol
Polecam gorąco , świetna obsada jest niesamowita!
Cynthia Kuźniak gratulacje!!! :)

12 stycznia 2012 at 00:00Kasia
POLECAM!
12 stycznia 2012 at 01:05Paweł

Bardzo dobry spektakl ukazujący nowe, młode talenty sceny. Świetna propozycja na zorganizowanie z góry udanego wieczoru. Lekki i odprężający, swym genialnym humorem wspaniale stoi w opozycji do zimowej, ponurej atmosfery :) Polecam!

12 stycznia 2012 at 09:52Marcin

Byłem, widziałem i…. mocno się uśmiałem, czyli uhahałem. Bardzo fajna sztuka, bogata w subtelny dowcip. Lekka , zwiewna i przyjemna. Generalnie ubaw na całego. Do tego należy dorzucić fajną… baaaardo fajną obsadę a co za tym idzie fajną grę aktorską i mamy tzw. komplecik. Jeżeli ktoś nie był na spektaklu a chciałby spędzić jeden z wieczorów w oderwaniu od trosk i szarości dnia codziennego to zdecydowanie polecam. Ja na dwie godziny wyłączyłem się z codzienności. ;-) ) Naprawdę warto!

12 stycznia 2012 at 10:28Mirek vel Mirage

Rewelacyjny spektakl, obsada genialna, na prawdę warto zobaczyć, polecam gorąco! :)

12 stycznia 2012 at 12:00Ola

Spektakl rewelacyjny, mnóstwo humoru. Warto zobaczyć, gorąco polecam.

12 stycznia 2012 at 16:16Anna

Bardzo mi sie podobal spektakl, dobrze sie bawilem

13 stycznia 2012 at 08:35Filipek

Coś, co po prostu trzeba zobaczyć! Niesamowita sprawa! Już dawno nie widziałem tak udanej sztuki! To wspaniale, że w naszym kraju można spotkać na deskach teatru tak młodych, miłych i niezwykle utalentowanych ludzi! ^^

13 stycznia 2012 at 12:49Wacław Jajnicki

Fantastyczna obsada, interesujący temat podany w humorystyczny sposób? Czy potrzeba jeszcze jakiejś rekomendacji? :) Koniecznie trzeba zobaczyć!

15 stycznia 2012 at 13:37Sergiusz

Spektakl jest G E N I A L N Y, naprawdę polecam! świetna gra aktorska!

21 stycznia 2012 at 10:51Maciek

Bardzo serdecznie polecam, super obsada. Gorąco zachęcam do obejrzenia .

25 stycznia 2012 at 19:30Ola

Co tu dużo mówić, trzeba to na pewno zobaczyć !

31 stycznia 2012 at 11:23Dawid

Gorąco polecam ;)

1 lutego 2012 at 10:12Bartek

wszystko super obsada mega!!!

2 lutego 2012 at 13:59xxx

nie można tego przegapić !! gorąco polecam :D

2 lutego 2012 at 22:21escada15@tlen.pl

Bardzo polecam! Wspaniała obsada :)

2 lutego 2012 at 23:21Daniel

Zapowiada się niezwykle interesująco! Grzechem byłoby nie zobaczyć! Przemyśl czeka!

3 lutego 2012 at 20:50Karol

Super obsada, wspaniali ludzie, serdecznie polecam i zachęcam do oglądania

6 lutego 2012 at 10:12Patryk

Serdecznie polecam, wspaniała obsada, serdecznie zachęcam do oglądania

11 lutego 2012 at 16:46Pucek

Genialny spektakl!

12 lutego 2012 at 03:11max

cieszę się bardzo, że mogłam zobaczyć tę sztukę. wg mnie naprawdę warto. :)

17 lutego 2012 at 10:38Paula

Hehehe… nareszcie w necie xD Przedstawienie – piękna sprawa, nic dodać, nic ująć :D

22 lutego 2012 at 15:56Zbigniew

Plakat i nazwiska same wpychają do drzwi teatru, a tematyka spektaklu wygodnie usadawia nas w miejscu przed sceną. Gorąco zachęcam : ]

22 lutego 2012 at 18:00Filip Wojtala

Byłam na spektaklu w Warszawie. Fantastyczna gra aktorska, znakomity tekst. Świetnie się bawiłam, skondensowany humor idealnie odstresowuje. Kupiłam już bilety na spektakl 26 marca, tym razem zabieram rodzinę – pełnoletnią ;) . To chyba najlepsza rekomendacja :) Gorąco wszystkim polecam.

22 lutego 2012 at 20:56Małgosia

Po prostu cudo!!! To trzeba zobaczyć!

23 lutego 2012 at 09:33hertyna

Byłam, widziałam, coś bardzo fajnego. Świetna obsada, kapitalna gra aktorów, cuuuuudny humor, uśmiałam się bardzo. Jeżeli ktoś nie widział, a chce oderwać się od tej „szarej, smutnej rzeczywistości” i spędzić czas na wesoło, to bardzo polecam.

29 lutego 2012 at 12:24Bożena

gorąco polecam spektakl !!!

1 marca 2012 at 10:06Magda Ogórek

tak się składa że mam do sprzedania 2 bilety na ten spektakl na 26.03.12r. W razie zainteresowania podaję email: Lampard_08@interia.pl

13 marca 2012 at 18:28Stefan

spektakl o którym długo nie zapomnę ,bo na każde wspomnienie wybucham śmiechem ,a w Pani Ewie Złotowskiej ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!!!!!

22 marca 2012 at 11:19Joanna

Byłam, widziałam i pójdę na pewno jeszcze raz, dwa, a może i trzy… Bo inaczej nie sposób spamiętać wszystkich rewelacyjnych tekstów.

28 marca 2012 at 17:32Aś

Byłam wraz ze znajomymi. Polecam . Swietna zabawa – śmiechoterapia. Tekst i gra znakomite.

16 maja 2012 at 15:12halina

Byłam , widziałam zapamiętałam tylko jeden tekst ,, mam bardzo słabą silną wolę” kto zapamiętał więcej ? Proszę napisać :) Będę wdzięczna.

25 maja 2012 at 17:17Lonia

zajefajne – polecam wszystkim!!!!!

10 czerwca 2012 at 21:12Michał

R E W E L A C J A !! Polecam wszystkim. Idealny spektakl, na poprawę humoru :D

55 komentarzy admin 30 listopada 2012
55 komentarzy to “Opinie”
  1. Spektakl – mistrzostwo świata! Obsada – marzenie! Bardzo zazdroszczę Panu Jarosławowi swobody poruszania się na szpilkach! A Melania przeurocza! Oglądałam ten spektakl z wielka przyjemnością po raz kolejny, chociaż przez łzy – ze śmiechu oczywiście! Moja druga połówka była bardzo zadowolona. Nie ukrywam ze chętnie wybiorę się znowu 🙂

  2. Oglądałem spektakl w Kole. Dawno tak się nie śmiałem. Duże brawa dla aktorów. Polecam…

  3. Gorąco polecam. Świetny spektakl. Wszyscy aktorzy doskonali, a gra Pani Ewy Złotowskiej to już mistrzostwo !

  4. W Grójcu dziś wieczorem dostaliśmy piękną porcję kunsztu aktorskiego i humoru.Wielkie brawa.Serdecznie wszystkim polecam.

  5. Dawno nie bawiłam się tak świetnie! Ewa Złotowska, Marta Chodorowska oraz Cynthia Kaszyńska na czele z Jarosławem Boberkiem w roli kobiety, tworzą mieszankę wybuchową! Genialna komedia z drugim dnem. Bawi, ale daje także do myślenia. Śmiało mogę ją polecić każdemu! 🙂

  6. Najlepsza była Melania !!!!!!
    nie widziałam nigdy tak super aktorki :*

  7. Wczoraj byliśmy na spektaklu, miło spędzony czas.

  8. Cudowna komedia! Świetna gra aktorska. Sztuka dopięta na ostatni guzik, trzeba zobaczyć 🙂

  9. Oglądałam ze znajomymi spektakl w Krośnie – naprawdę godny polecenia. A Pani Grażyna Zielińska po prostu wspaniała! Dziękuję i pozdrawiam.

  10. Twoja opinia Jesteście wspaniali !!! TO SZCZĘŚCIE ŻE „MAMY” WAS. Jesteście antidotum na ‚pranie mózgów” jakie nam robią aktualnie media. Dziękujemy!

  11. Świetna komedia, ciekawa historia. Uśmiałam się niesamowicie! Jestem pod wielkim wrażeniem. Brawo dla aktorów!

  12. Gorąco polecam! Rewelacyjny spektakl, świetny humor i dobre teksty. Wszystkim, którzy jeszcze się wahają- obejrzyjcie, warto!

  13. Prze piękna Ola Szwed, znakomity Pan Boberek. Polecam!

  14. Wczoraj byłam na spektaklu w Toruniu – świetna komedia w dodatku rewelacyjnie zagrana pan Boberek jest Mistrzem, pani Ewa Złotowska po prostu pierwsza klasa zresztą cała obsada super. Polecam każdemu na oderwanie się od ponurej rzeczywistości i wybranie na dużą dawkę dobrego humoru.

  15. Wspaniała czarna komedia. Obsada dała czadu na scenie. Polecam wszystkim. Pozdrowienia z Rzeszowa .

  16. Rewelacyjny spektakl, obsada genialna, co tu dużo pisać – ten spektakl po prostu trzeba zobaczyć! POLECAM!!!

  17. Twoja opinia
    Twoja opinia Spędzamy urlop w Warszawie i nadrabiamy zaległości w obcowaniu ze sztuką. Teatr, Kino i inne wydarzenia kulturalne…, wczorajszy wieczór dostarczył nam niesamowitych wrażeń. Dawno nie ubawiliśmy się tak jak na tym spektaklu. Wspaniała fabuła, świetna gra aktorów. Super rozrywka, trzeba to zobaczyć. Polecamy wszystkim. Dwie połówki pomarańczy to świetny wybór :).

  18. Pójście na spektakl było niespodzianką od mojego ukochanego. Cudowny wieczór! Rewelacyjny spektakl, scenariusz genialny, aktorzy wybitni. Serdecznie gratuluje wszystkim.

    I tak trochę prywaty: Kochani, wyłączenie dźwięku w telefonie naprawdę nie jest trudne! Szanujcie prace innych !!!!!

  19. Spektakl rewelacja. Chwilami to wszyscy zanosili się ze śmiechu. Pan Jarosław Boberek gra rewelacyjnie, a Pani Ewa Złotowska wprost prześmiesznie, można było pękać ze śmiechu. Prawdę mówiąc to jak szłam na ten spektakl to nie byłam do końca przekonana, czy nie wynudzę się na śmierć, ale na szczęście się myliłam. Super gra aktorska, gagi z życia wzięte, lekko i przyjemnie. Oboje z mężem bawiliśmy się przednio. Fantastycznie, polecam.

  20. Krótko i na temat: ZAJEBISTY SPEKTAKL! (Najlepszy jaki jest grany w teatrze Capitol) Dziewczyny jeszcze raz wam gratuluje i oczywiście J.Boberkowi także! Chcę więcej takich przedstawień w Capitolu.

  21. Rewelacja – Mela Słoneczko jesteś fenomenalna, oczywiście cała sztuka dzięki całej ekipie spowodowała śmiech, ale Mela wymiata 🙂

  22. Dawno się tak nie bawiłam. Tak po prostu i bezpretensjonalnie. Wraz z mężem zachwyciliśmy się panią Złotowską – nieustanny figielek, a reszta obsady równie lekką grą bawiła publiczność. Pan Boberek 🙂 klasa, a pani Kamińska przecudna, Cynthia Kaszyńska – skradła nam serce od pierwszego wejrzenia.
    Polecam wszystkim taki wieczór w teatrze – lekki, pełen uśmiechu, a nawet śmiechu :)))

  23. Panie Złotowska, Kaszyńska, Kamińska, Pan Boberek – SUPER!!!!!!!!
    Dzięki Wam spędziłam fajny, wyluzowany wieczór, dziękuję 🙂
    Kto nie był niech żałuje. I czym prędzej kupuje bilet 🙂

  24. Byliśmy wczoraj z mężem na przedstawieniu w Hotelu Gołębiewski w Karpaczu.Wyśmienita zabawa!Nie pamiętam kiedy tak się uśmialiśmy.Aktorzy rewelacyjni.Polecam każdemu!!!

  25. Super , super , super. Gorąco polecam!

  26. Wczoraj byliśmy z rodzinką na spektaklu, jesteśmy zachwyceni ! Wspaniała gra, wspaniała atmosfera, łzy ze śmiechu same leciały. Największe zdziwienie – Julia Kamińska – nie wiedziałem, że jest tak świetną aktorką ! Super !

  27. Dawno się tak nie ubawiłam, świetny spektakl:) Aktorzy rewelacja, graja świetnie. OOOO brak słów, trzeba to po prostu zobaczyc, POLECAM 🙂

  28. Byłem w Capitolu w piątek 21 listopada. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Było super. Kto jeszcze tego nie zobaczył niech żałuje. Super rola Pana Jarosława Boberka. Super pani Ola Szwed. A imprezowiczka z wesela (przepraszam Panią, ale nie znam nazwiska i imienia) po prostu BOSKA! Musicie to zobaczyć na żywo! Jeszcze raz dziękuję za tak wspaniały wieczór z Waszym udziałem!

  29. Zaskoczyła mnie Pani od Pszczółki Mai gdzie od pierwszych słów zobaczyłam postać z dzieciństwa, Ola Szwed – pokazując co potrafi na scenie.
    Przesympatycznie było oglądać tak zacną ekipę na deskach teatru.
    Dziękuję za uśmiech który zagościł podczas spektaklu oraz po spektaklu 🙂

  30. Twoja opinia Doskonała gra aktorów, świetny humor i lekkość spektaklu sprawiają że przeżyliśmy wraz z żoną niezapomniany wieczór. Serdecznie polecam!

  31. Ochłonęliśmy. Praca, praca, praca i … w ramach „odchamiania” zostałem wyrwany do teatru na sztukę „Dwie połówki ..” i … Rewelacja. Wspaniała sztuka, która pozwoli na oderwanie się od codziennego pędu. Doskonała gra aktorów, wreszcie zobaczyłem p. Boberka, którego wielu zna, ale nie widzi, tylko słyszy, to samo p. Ewa Złotowska, którą (wstyd) pierwszy raz widziałem, ale nie do końca, doskonała gra p. Cynthii Kaszyńskiej i …… Julia Kamińska, która jest „niebezpieczna” dla 40latków, piękna dziewczyna, która powoduje wciągnięcie „bonusa” i poprawienia grzywki i .. dziwne spojrzenie drugiej „połówki pomarańczy” 🙂

  32. Rewelacyjny scenariusz i pierwszorzędna gra aktorów 🙂 Mnie zabrał chłopak na rocznicę i świetnie się bawiliśmy 🙂 Polecamy! 🙂

  33. REWELACYJNA KREACJA AKTORSKA!!!
    Doskonały spektakl, świetne teksty, idealne stroje i oczywiście – co najważniejsze, wyśmienita gra aktorska…
    CUDOWNY!!! Polecam…..

    Artystom, twórcom, ekipie…. serdecznie dziękuję i gratuluję. DOSKONAŁE!!!

  34. Nie wiedziałam, że można tak się świetnie bawić w teatrze. Razem z mężem zgodnie stwierdziliśmy, że to najfajniejsza komedia jaką oglądaliśmy w teatrze. Boberek obłędny. Ubawiliśmy się bardzo.
    Szczerze polecam. Warto obejrzeć.

  35. Spektakl w sam raz na walentynkowy wieczór 😉
    Cudowna pani Ewa Złotkowska, zaskakująca Julia Kamińska i oczywiście niesamowity Jarosław Boberek (nie tylko głos, ale i figura), a przy tym trafne teksty.
    Śmiech i dobre samopoczucie gwarantowane. Polecamy te sztukę!

  36. Spektakl godny polecenia! Niesamowita gra aktorska, policzki bolą od śmiechu, warto 🙂

  37. Mega, super, rewelacyjny spektakl. Nigdy tak dobrze się nie uśmiałam . Jak tylko będę miała okazję pójdę jeszcze raz. Z całego serca gorąco polecam 😉

  38. Spektakl jest rewelacyjny! Dawno nie widziałam czegoś tak dobrego 🙂

  39. Świetny spektakl, super atmosfera. Bawiłam się doskonale. Bardzo dziękuję 🙂 Szczególne gratulacje za kunszt aktorski dla Pani Ewy Złotowskiej i Pana Jarka Boberka 🙂

  40. Znakomity spektakl. Gdy mróz na dworze, rozgrzeje Cię śmiech i radosna atmosfera. Wyjdziesz z teatru tylko po to, by wrócić na kolejne przedstawienie. Dziękuję całemu zespołowi za wspaniałą zabawę.

  41. Trudno napisać dobrą komedię. Jeszcze trudniej napisać dobrą komedię i ją dobrze zagrać. O ile to pierwsze raczej się Idze Kownackiej niespecjalnie udało to na sztukę warto pójść ze względu na aktorów, którzy uratowali tą sztukę. Treść zakrawa na farsę i ma parę perełek dialogowych ale ogólnie brakuje jej polotu i co najgorsze … pointy. Nie wiemy dlaczego Adam postąpił tak jak postąpił, nie wiemy czemu pojawiają się kolejne osoby. Wyraźne mielizny scenariusza warto jednak przetrwać (trwa to około 40 pierwszych minut). Bo koncert gry aktorskiej wówczas się zaczyna. Miałem okazję zobaczyć wersję z królem Julianem 😉 (Jarosław Boberek) i do jego geniuszu dubbingowego mogę dodać jeszcze aktorski. Zresztą wszystkie role (Ewa Złotowska – dawny niezapomniany głos Pipi Langstrumpf, Julia Kamińska – BrzydUla i osobiście mało mi znana Cynthia Kaszyńska) są zagrane z polotem i werwą. Dawno nie widziałem tak dobrej gry aktorskiej. Właściwie nie czuje się, że to gra, widz zostaje wciągnięty w wir wydarzeń i czuje się nie gościem ale uczestnikiem wydarzeń. Brawo dla Aktorów przez duże A.
    Dla nich warto zobaczyć Dwie połówki omarańczy.

  42. Świetna komedia! Jestem zachwycona grą Pani Ewy Złotowskiej. Bardzo dobre teksty, już dawno tak się nie ubawiłam 🙂

  43. BRAWO! Prześmieszna i „życiowa” sztuka o miłości, podana w arcyzabawny i niekonwencjonalny sposób. Pomysł intrygi zaskakujący ;). Aktorzy rewelacyjni, a teksty takie, że trzeba by zapisywać, a potem tylko cytować. Widzowie tak się śmiali, że zagłuszali aktorów. Bawiłam się świetnie ja i moi znajomi z pełnoletnimi 🙂 dziećmi. DZIĘKUJĘ !

  44. Dziękujemy za świetną zabawę, uśmiech na twarzach i mnóstwo wspomnień.
    Każdy z Was rozbawiał nas do łez.

  45. Bardzo, bardzo polecam, wszystkim powyżej 18 r.ż. 😉 świetna gra wszystkich aktorów, zabawne teksty, doskonały pomysł na spędzenie wolnego czasu i oderwanie się od szarej codzienności.

  46. Twoja opinia
    Gorąco polecam obejrzenie spektaklu., Szczególne uznanie dla Pani Julii Kamińskiej, Jej gra aktorska naprawdę robi wrażenie. Pozdrawiam

  47. FANTASTYCZNY SPEKTAKL, PANI EWA ZŁOTOWSKA I PAN JAROSŁAW BOBEREK SUPER:))

  48. Uwielbiam Pana Boberka i cieszę się, że trafiłem akurat na jego „zmianę” Pani Ewa Złotowska rewelacyjna !! Sztuka super, ubawiłem się i uśmiałem. Na prawdę polecam 🙂

  49. Uśmiałam się za wszystkie czasy 🙂 POLECAM!

  50. Bardzo Bardzo polecam

  51. WłaŚnie wróciłam ze spektaklu – TO TRZEBA ZOBACZYĆ! super , uśmiałam się do łez, dobór aktorów, gra aktorów – rewelacja , nic dodać, nic ująć – samo życie, brawo, bawmy się życiem , hej!
    Uklon dla aktorów, dzięki. 29.06.2013r.

  52. Polecam gorąco wszystkim, którzy lubią się śmiać i chcą miło spędzić wieczór!!!

  53. BARDZO POLECAM, SUPER OBSADA I MEGA POCZUCIE HUMORU 🙂 MOŻNA SIĘ WYŚMIAĆ I BARDZO DOBRZE BAWIĆ 😀 P O L E C A M 🙂

  54. Jestem mieszkanką podwarszawskiej miejscowości od pół roku. Dlatego po raz drugi wybrałam przedstawienie ze wzgledu na aktora-tym razem Jarosława Boberka, który jest naszy RODZINNYM idolem. Tak, dzieci, oglądając kreskówki zawsze czekały na nazwisko Jarosław Boberek (mimo iż inigdy nie widziały pana Jarka). Gdy skojarzyliśmy nazwisko z osobą….jest Pan naszym „idolem”.
    Wczoraj obejrzałam „Dwie połowki pomarańczy” i….dziękuję 😉
    Polecam, szczególnie tm, którzy chcą się oderwać od codziennych „smuteczków”

  55. Super Komedia! Polecam wszystkim. Trzeba iść!

Dodaj komentarz

NAJBLIŻSZY SPEKTAKL WYJAZDOWY

30 września zapraszamy do Klubu Uczelnianego WSOSP w Dęblinie na PREMIERĘ wyjazdową ANETY ZAJĄC!!!
Bilety już w sprzedaży pod adresem
https://www.kupbilecik.pl/impreza-18992-dwie.polowki.pomaranczy.deblin.html
plakat-spektakl

wdrożenie serwisu i wizerunek w internecie www.brandposition.pl